Elzinga Akkrum

Voor Hans en Werna Elzinga mocht ik deze prachtige rariteitenkast ontwerpen én realiseren. Een ontzettend leuk project waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Ik trof Hans op de NHL, waar ik op dat moment een foodcourt mocht ontwerpen. Hij vertelde mij over de prachtige collectie kunst en mooie objecten die hij en Werna thuis hadden verzameld. Ze wilden deze verzameling graag op een unieke manier tentoonstellen.

De periode waarin ik aan het project heb gewerkt was heel bijzonder. We hadden echt een klik. Ook kreeg ik regelmatig leuke, kunstige foto's toegestuurd, en hebben we samen veel gelachen en gepraat. Uit deze gesprekken kwam al snel naar voren dat de Natuur de grote inspiratie voor dit project moest worden.

Nadat ik de juiste boomstam én de juiste schaaldelen had gevonden, mocht de boom gaan groeien op zijn uiteindelijke plaats. Dat was heel bijzonder om te zien; echt een mooi proces. Op een warme, zomerse dag in juni 2019 hebben we de boom geplaatst.

Het resultaat? een bijzondere kast waar de bijzondere collectie van Hans en Werna echt tot zijn recht komt. En natuurlijk twee dolblije opdrachtgevers.

Eig'n
van Kleffenslaan 5 Unit 5
8442CW,  Heerenveen

Mail: info@eig-n.nl

Tel: +31 (0) 6 1899 0945
Eig'n is geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 01126360
Mail
Bel

Volg Eig'n op Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram