Over mij

Hi,

Mijn naam is Sietske van Marrum, eigenaresse van Eig'n, mijn eigen interieur en architectenbureau. Ik ben sinds 2008 zelfstandig aan het werk.

In 2002 heb ik de CIBAP vakschool voor vormgeving afgerond en heb daarna doorgestudeerd aan de Artez University of the arts. Deze heb ik in 2006 afgerond.

Na mijn studie ben ik in dienst getreden bij Horequip en heb hier van 2009-2018 met heel veel plezier gewerkt. Ik heb hier veel toffe projecten mogen draaien terwijl mijn eigen bedrijf steeds meer om te groeien. Vervolgens heb ik besloten om al mijn energie en tijd in mijn eigen bedrijf te steken.

Het lijkt mij fantastisch om samen met mijn man een mooi kaveltje te kunnen kopen waar we ons kleine eenvoudige schuurwoning kunnen realiseren.

Ik ben al de helft van mijn leven samen met mijn grote liefde Rien, samen hebben wij twee prachtige kinderen, Jodie en Lieuwe.

Naast mijn werk ben ik graag in beweging, ik houd van lekker sporten en fietsen en heb vroeger fanatiek geturnd. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn, lekker tuinieren en met je handen in de aarde. Verder krijg ik veel energie van dingen maken, lekker creatief bezig zijn.

Eig'n
van Kleffenslaan 5 Unit 5
8442CW,  Heerenveen

Mail: info@eig-n.nl

Tel: +31 (0) 6 1899 0945
Eig'n is geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 01126360
Mail
Bel

Volg Eig'n op Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram