In Techniek

Een bedrijf heeft vaak een heel eigen uitstraling en identiteit. Wanneer je met twee verschillende bedrijven één ruimte betrekt, is het even zoeken naar de juiste uitstraling. In augustus 2019 kwam ik via een vriendin van me in contact met In Techniek. Hier mocht ik een werkplek realiseren waar zowel OneZero als In Techniek helemaal op hun plek zijn.

De kernwoorden: no-nonsense, rauw, techniek, verbinding. Maar het moest geen fabriekshal worden, dus toch ook verfijnd. We kozen voor een stoere betonvloer en een industrieel plafond. In een bouwhek heb ik vilt verwerkt. Ook een vuren lattenwand en kapstok kwamen hier uitstekend tot hun recht, net als de oude technische werkbank die ik in het interieur heb verwerkt.

De uitvoering liep van een leien dakje. Ik kreeg de sleutel en kon lekker mijn gang gaan; timmeren, schilderen, behangen, vloertje leggen, beplanten en inrichten.

De inspiratie voor deze ruimte deed ik op in de techniek; werkplaatsen en basismaterialen, drums op pallets en nog meer rauwe elementen. Maar ook... lekker veel planten, vintage meubelen en vloerkleden met een verhaal. Heerlijk!

In Techniek krijgt nog steeds veel lovende reacties over hun kantoor.

Eig'n
van Kleffenslaan 5 Unit 5
8442CW,  Heerenveen

Mail: info@eig-n.nl

Tel: +31 (0) 6 1899 0945
Eig'n is geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 01126360
Mail
Bel

Volg Eig'n op Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram