Milk&Sugar

Milk 'n Sugar serveert brandmanagement en social media naar smaak. Dat mag natuurlijk opvallend en zelfs een tikkeltje gek, en deze uitstraling mocht ook worden meegenomen naar het kantoor. Ookal was het maar een klein, en tijdelijk kantoor want opdrachtgever Astrid heeft zeker plannen voor de toekomst.

Door de tijdelijkheid van deze inrichting ben ik gaan kijken naar ander materiaal met de verpakkingsindustrie als inspiratie. Karton als constructiemateriaal! Uiteindelijk hebben we gekozen voor OSB constructieplaten in combinatie met marmoleum. Lekker functioneel én nuchter, net als de opdrachtgever zelf.

De realisatie liep gesmeerd, juist omdat de opdrachtgever open en creatief meedacht. Er lag al een uitstekende basis waar ik op mocht doorborduren.

In het eindproduct zijn vorm, functie en flexibiliteit perfect gecombineerd met een tikkeltje eigenheid. Lekker no-nonsense met een frisse uitstraling.

Eig'n
van Kleffenslaan 5 Unit 5
8442CW,  Heerenveen

Mail: info@eig-n.nl

Tel: +31 (0) 6 1899 0945
Eig'n is geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 01126360
Mail
Bel

Volg Eig'n op Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram