Stinse Maat

Kees en Denise hebben een aantal jaren geleden de Stinsemaat overgenomen en zijn daar zo ingetrokken. Nu hebben ze een oud pand op een hele mooie zichtlocatie gekocht waar ze zich willen vestigen. Met als doel hun eigenheid terug te laten komen. Kortom, een gloednieuwe start, met een eig'n karakter.

Ik kreeg van hen de uitdaging om deze eigen stijl door te voeren in het pand. Zo moest de uitstraling toegankelijk, integer en laagdrempelig zijn... met een vleugje Italiaans.

Eerst ben ik een vlekkenplan gaan maken met een onderzoek naar toegankelijkheid. Waar wil je laagdrempelig zijn en waar wil je privacy? Hoeveel ruimte heb je daarvoor nodig en hoe ‘dicht moet het zijn. Heel interessant. Zo is de basisindeling van het ontwerp ontstaan. In de kleuren en materialisatie heb ik me laten inspireren door de Italiaanse warmte en gastvrijheid. Zo staat er een espressobar midden in de ruimte! Maar ook de authentieke details van de jaren 30 die zo geliefd zijn heb ik geaccentueerd. Hierin komt de verfijning terug. Doorgetrokken in de etalage waar het aanbod van koopwoningen op een geheel eigen, unieke manier wordt gepresenteerd. 

Het was heel fijn om voor ze te mogen ontwerpen. Samen met Denise ben ik in Amsterdam op inkoop geweest. Daarna kreeg ik alle vrijheid die ik nodig had om mijn visie voor de ruimte helemaal door te voeren: Het gevoel van vakantie in Italië, fijne koffiebarretjes, warme kleuren en materialen.

Het resultaat? Een uniek makelaars kantoor waar goed zichtbaar is dat Kees en Denise dicht bij de mensen willen staan. 

Eig'n
van Kleffenslaan 5 Unit 5
8442CW,  Heerenveen

Mail: info@eig-n.nl

Tel: +31 (0) 6 1899 0945
Eig'n is geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 01126360
Mail
Bel

Volg Eig'n op Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram